DITT GOLVFÖRETAG I LJUNGBY

Brandels Golv  utför alla typer av golvtjänster.

Välkommen till Brandels Golvtjänst AB – din golvläggare i Ljungby. Tveka inte att kontakta oss när du ska lägga nytt golv. Vi erbjuder en lång rad av olika typer av golvläggning trägolv, textilgolv, vinylgolv, linoleum, klinkers och många fler.

Vi utför även golvslipningar – en tjänst som kan vara ett prisvärt alternativ till golvläggning. Om du i dagsläget har ett trägolv som är slitet men för övrigt i gott skick är det alltid värt att överväga en slipning istället för att lägga nytt golv. Finns även möjlighet att färga in ditt befintliga golv vid slipning.

Vi säljer och installerar allt inom Plast, Textil, Trä och Laminatgolv. Företagets affärsidé är ett bra utfört jobb och nöjda kunder. Vårt sortiment består av laminatgolv, trägolv, plastmattor, linoleum, textilmattor, kakel och klinker. Vi utför stora som små arbeten till företag och privatpersoner i och omkring Ljungby kommun.

Vi utför golvläggning av parkett, textilmattor, plastmattor, linoleum, klinker, badrum i plast/keramik och  murning/puts arbeten.

Vi hjälper dig med alla golvprojekt, stora som små!

VÅRA TJÄNSTER